Vilkår for brug

Ved at få adgang til www.dombler.net (i det følgende benævnt Hjemmesiden) og dens relaterede websteder, tjenester, applikationer eller værktøjer, accepterer du følgende vilkår, herunder dem der er tilgængelige via hyperlink, der er designet til at sikre, at hjemmesiden fungerer for alle. Disse Servicevilkår udgør en juridisk bindende aftale mellem dig og www.dombler.net. Du accepterer disse Servicevilkår ved at klikke på "Opret konto" -knappen, når du registrerer en Website-konto og ellers adgang til eller bruger www.dombler.net tjenester, applikationer og værktøjer, herunder at indsende en annonce.

Brug af hjemmesiden

Som en betingelse for din brug af hjemmesiden (herunder www.dombler.net og dens relaterede websteder, tjenester, applikationer og værktøjer) accepterer du, at du ikke vil:

 • krænk nogen love;
 • indsende noget truende, voldeligt, ærekrænkende, uanstændigt eller uanstændigt materiale
 • sende eller på anden måde kommunikere noget falsk eller vildledende materiale eller besked af enhver art;
 • krænker enhver tredjeparts ret;
 • distribuere spam, kædebreve eller fremme pyramideordninger;
 • distribuere vira eller andre teknologier, der kan skade hjemmesiden eller interesserne eller ejendomsretten til brugerne på webstedet;
 • pålægge eller bidrage til at pålægge en urimelig belastning på vores infrastruktur eller forstyrre Webstedets korrekte funktion;
 • kopiere, ændre eller distribuere andres indhold uden deres samtykke;
 • Brug en robot spider, scraper eller andre automatiserede midler til at få adgang til hjemmesiden og indsamle indhold til ethvert formål uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse;
 • høst eller på anden måde indsamle oplysninger om andre, herunder e-mail-adresser, uden deres samtykke;
 • kopiere, ændre eller distribuere rettigheder eller indhold fra hjemmesiden, tjenester, applikationer eller værktøjer eller hjemmesidens ophavsret og varemærker;
 • høst eller på anden vis indsamle oplysninger om brugere, herunder e-mail-adresser, uden deres samtykke;
 • bypass-foranstaltninger, der bruges til at forhindre eller begrænse adgangen til hjemmesiden;
 • sælge forfalskede genstande eller på anden måde krænke ophavsret, varemærker eller andre rettigheder til tredjepart.

Du er eneansvarlig for alle oplysninger, du sender til hjemmesiden og eventuelle konsekvenser, der måtte opstå i dit indlæg. Vi forbeholder os ret til efter vores skøn at nægte eller slette indhold, som vi mener er upassende eller overtræder ovenstående vilkår. Vi forbeholder os også ret til efter vores skøn at begrænse en brugers brug af hjemmesiden enten midlertidigt eller permanent eller afvise en brugers registrering. Hvis vi mener, at du overtræder disse Servicevilkår på nogen måde og / eller opfører sig mistænkeligt på webstederne, tjenesterne, applikationerne eller værktøjerne, kan vi efter eget skøn oplyse andre websitebrugerne, som har været i kontakt med dig og anbefaler at de udviser forsigtighed.

Misbruger hjemmesiden

Vi arbejder for at sikre, at hjemmesiden, tjenester, applikationer og værktøjer er sikre og fungerer korrekt. Vær venlig at rapportere problemer, stødende indhold og politisk brud på os ved hjælp af rapporteringssystemet.

Uden at begrænse andre retsmidler kan vi udstede advarsler, begrænse eller opsige vores service, fjerne hostede indhold og tage tekniske og juridiske foranstaltninger for at holde brugerne væk fra hjemmesiden, hvis vi mener, at de skaber problemer, krænker tredjeparters rettigheder eller handler uforeneligt med vores politiks bogstav eller ånd (herunder, uden begrænsning, omgåelse af midlertidige eller permanente suspensioner eller chikanering af Webstedets medarbejdere eller andre brugere). Men om vi beslutter os for at tage et af disse trin, fjerne hostet indhold eller holde en bruger væk fra hjemmesiden eller ej, har vi ikke nogen forpligtelse til at overvåge de oplysninger, der sendes eller gemmes på vores websteder, tjenester, applikationer og værktøjer, og vi gør det ikke acceptere ethvert ansvar for uautoriseret eller ulovligt indhold på hjemmesiden eller brug af hjemmesiden af ​​brugere.

Hjemmeside Marketplace

Nogle af webstedets funktioner kan vise din annonce af andre websteder, tjenester, applikationer og værktøjer eller vores andre websteder. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at dine annoncer kan vises på webstedet, tjenester, applikationer og værktøjer.

Indhold

Webstedet indeholder indhold fra os, dig og andre brugere. Hjemmesiden er beskyttet af ophavsretlige love og internationale traktater. Indhold vises på eller via Hjemmesiden er beskyttet som et kollektivt arbejde og / eller kompilering i henhold til ophavsretlige love og internationale konventioner. Du accepterer ikke at kopiere, distribuere eller ændre indhold fra hjemmesiden uden vores udtrykkelige skriftlige samtykke. Du må ikke adskille eller dekompilere, omvendt konstruere eller på anden måde forsøge at opdage nogen kildekode på hjemmesiden. Uden at begrænse det foregående accepterer du ikke at reproducere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte ethvert aspekt af hjemmesiden (med undtagelse af dit eget indhold) til ethvert formål. Når du giver os indhold, giver du os og repræsenterer, at du har ret til at give os, en ikke-eksklusiv, verdensomspændende, evigvarende, uigenkaldelig, royaltyfri, underlicensierbar (gennem flere niveauer) ret til at udøve enhver ophavsret, reklame, varemærker, design, database og intellektuelle ejendomsrettigheder til det indhold, i ethvert medie, om det nu er kendt eller at blive opdaget i fremtiden og på alle andre websteder, tjenester, applikationer og værktøjer, der er en del af det globale eBay-fællesskab, f.eks. som eBay eller vores klassificerede websteder i andre lande. Desuden frafalder du alle moralske rettigheder, du har i indholdet, i det omfang det er tilladt i henhold til loven.

 

Webstedet kan til tider bruge tredjeparts dataleverandører til at supplere de oplysninger, du har angivet i en annonce. Dette kan omfatte beskrivelser, produktspecifikationer og andet indhold. Du må kun bruge sådanne oplysninger udelukkende i forbindelse med din Website-annonce i løbet af den tid, hvor din annonce er på webstedets websted. Oplysningerne kan være underlagt ophavsret, varemærker og / eller andre beskyttelser. Du accepterer ikke at fjerne sådanne beskyttede oplysninger og / eller oprette afledte værker baseret på indholdet (bortset fra ved at inkludere dem i dine annoncer). Denne tilladelse kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes på hjemmesidenes eget skøn.

 

Du har måske ikke mulighed for at gennemgå alle de supplerende data, før du sender en annonce. Hjemmesiden er ikke ansvarlig for nøjagtigheden af ​​tredjepartsleverede supplerende data. Du fortsætter med at være ansvarlig for at sikre, at dine annoncer er korrekte, ikke indeholder vildledende oplysninger og fuldt ud overholder disse Servicevilkår og alle Webstedets politikker. Hvis du oplever unøjagtigheder i disse data, når din annonce vises på webstedet, bedes du kontakte os.